Wil jij een werkplek huren? Een plek waar je in alle rust kan werken en waar je van alle gemakken bent voorzien? Overweeg dan MijnFlexPlek in Velp. De ideale locatie, waarbij het creëren van een thuisgevoel centraal staat. Een werkplek huren kan hier voor de korte of lange termijn. Wil je direct meer informatie over de mogelijkheden, de tarieven of de locatie? Neem gerust contact met ons op en we bespreken graag de mogelijkheden met je door!

Werken in hartje Velp

Ons pand bevindt zich midden in het centrum van Velp. Vanuit hier bevind je je binnen no time op de snelweg. Bij MijnFlexPlek kun je terecht om te vergaderen of te werken. Daarnaast zijn er ook ruimtes om trainingen te geven. We beschikken dan ook over flexplekken, zoals kantoor-, vergaderruimtes en Office Exclusive: een eigen kantoor voor langere duur. Een laagdrempelige sfeer staat bij ons centraal. We vinden het desnoods belangrijk dat jij je thuis voelt. MijnFlexPlek is onderdeel van EEGA Groep uit Deventer. Direct een werkplek huren? Klik hier om direct te reserveren.

De voordelen van een werkplek huren bij MijnFlexPlek

Wanneer je bij MijnFlexPlek een kantoor- of vergaderruimte huurt, vinden we het belangrijk dat jij je op je gemak voelt. Het creëren van een thuisgevoel staat dan ook centraal. Om deze reden zijn koffie, thee, water en internet ook bij de prijs inbegrepen. Daarnaast is het, op aanvraag, mogelijk om een gehele lunch te laten verzorgen. Ben jij je brood vergeten? Dat is geen probleem, want we zijn omringd door winkels en horeca. Omdat we ons midden in het centrum bevinden, kun je er makkelijk komen met het openbaar vervoer. Kom je met de auto, dan is het maar liefst 2 minuten verwijderd van de snelweg. Je hoeft bij ons geen parkeerkosten te betalen, want we beschikken over voldoende gratis parkeergelegenheid.

Privacy staat centraal

We vinden het belangrijk dat je voldoende privacy hebt op het moment dat je aan het werk of vergaderen bent. Wil je een werkplek huren voor jezelf of voor meerdere personen? Perfect, want we bieden werkplekken aan voor 1 tot 4 personen. Bij MijnFlexPlek zit je nergens aan vast. Je bepaalt zelf wanneer je gebruik maakt van de ruimte(s).

Werkplek huren bij MijnFlexPlek

Neem contact op

Fout: Contact formulier niet gevonden.