Over MijnFlexPlek

Wij vinden dat iedereen een plek moet kunnen vinden waar je kan (samen)werken, ondernemen, vergaderen, coachen of trainen. Maar dan wel laagdrempelig en in een gezellige sfeer. Wij staan daarom klaar om je van goede service te voorzien. Zodat je het gevoel hebt dat je thuis werkt, of gezellig ‘op kantoor’. We lopen jouw deur plat voor een praatje en koffie of thee. Klinkt dat goed? Kom dan eens langs om kennis te maken!

Wij bieden:

Flexplek (1 persoon)
Flexplek (2 personen)
Kantoor (3-4 personen)
Vergaderruimte MijnFlexPlek (2-10 personen)
Vergaderruimte Den Heuvel (2-18 personen)

Werken midden in het centrum van Velp

Ons pand ligt midden in het centrum van Velp. Bij Winkelcentrum Den Heuvel, omringd door winkels en horeca. Alle gemakken van de stad zijn binnen bereik en steden als Arnhem, Duiven en ook Rheden liggen daarnaast op korte reisafstand. We zijn goed bereikbaar met auto, fiets en ook het openbaar vervoer. We hebben een centrale ligging tussen knooppunt Velperbroek en station Velp. Kom je met de auto? Maak je dan vooral geen zorgen over het parkeren. Rondom ons pand is er voldoende gratis parkeergelegenheid.

Laat je verrassen door onze service:

Gratis koffie, thee en water
Gratis Wi-Fi
Gratis parkeren en goed bereikbaar
Receptie: Yvonne en Marian staan altijd voor je klaar
Lunchen (op aanvraag)

Reserveer eenvoudig en snel

Een werkplek, kantoor of vergaderlocatie reserveren? Reserveer snel en makkelijk via WhatsApp. Dezelfde dag nog een plek of ruimte reserveren? Neem dan telefonisch contact op. Reserveren kan ook online of per e-mail.

Gratis parkeren: Parkeren kan gratis voor en rondom MijnFlexPlek. Op sommige plekken is echter een parkeerschijf nodig (tot 2 uur parkeren). Zijn alle plekken al vergeven? Parkeer dan gratis en ook zonder tijdslimiet in de zijstraten vlak na het treinspoor, op 2 tot 5 minuten lopen van MijnFlexPlek.