Gaan en staan waar je maar wilt en wanneer je maar wilt. Klinkt ideaal toch? Bij MijnFlexPlek bepaal je immers zelf wanneer je een flexplek, kantoor- of vergaderruimte huurt. Wil jij een werkplek huren Rheden of omgeving? MijnFlexPlek in Velp is om de hoek! Binnen no time ben je op jouw werkplek. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Of wil je meer weten over de tarieven of de beschikbaarheid? Je kunt gerust contact met ons opnemen via onderstaand formulier.

MijnFlexPlek zit om de hoek

Niet in Rheden, maar wel in Velp! Binnen 10 minuten ben je dan ook met de auto bij MijnFlexPlek (vanaf Rheden). We beschikken over diverse flexplekken en kantoorruimtes waar jij kan werken. Zoek je een plek om te vergaderen, bijvoorbeeld met collega’s of met klanten? Ook dan kun je bij ons terecht. We bieden je diverse mogelijkheden. Naast het feit dat we ons midden in het centrum van Velp bevinden, is het ook nog eens hartstikke goed te bereizen. Het openbaar vervoer stopt bij ons om de hoek. Kom je toch liever met de auto? Ook dat is geen enkel probleem, want je kan gratis parkeren rondom het gebouw. Wil jij een werkplek huren Rheden? Kom naar MijnFlexPlek!

Voordelen MijnFlexPlek

Wat maakt MijnFlexPlek nou de ideale plek voor jouw kantoor- of vergaderruimte? Hieronder sommen we alle voordelen voor je op:

  • Laagdrempelige sfeer: dat vinden we belangrijk! Gastvrouwen Marian en Yvonne zorgen dat alles geregeld is. Voor een praatje, een vraag of opmerking kun je altijd bij hun terecht.
  • Gratis parkeren: rondom het gebouw van MijnFlexPlek kun je gratis parkeren. Daarnaast zijn er een aantal zones waar je met de parkeerschijf gratis kunt parkeren.
  • Goed te bereiken met het openbaar vervoer: zowel met de bus, als met de trein is MijnFlexPlek goed te bereizen. Ideaal!
  • All-in service: koffie, thee, water en internet zijn altijd bij de prijs inbegrepen. Krijg je klanten over de vloer of wil je zelf genieten van een uitgebreide lunch? Al voor €11 per persoon kun je genieten van een verzorgde lunch.
  • Centraal gelegen: MijnFlexPlek is omringd met horeca en winkels. Wil je even een frisse neus halen of toch even een broodje kopen voor tussen de middag? Je loopt er zo naar binnen!

Privacy

We vinden het belangrijk dat jij je werk goed en in alle rust kunt doen. Privacy is daarin erg belangrijk. Denk bijvoorbeeld aan geluidsoverlast of het binnenlopen van andere mensen. Bij MijnFlexPlek doen we er alles aan om dat tegen te gaan. Heb je een vraag hierover? Stel ze gerust!

Werkplek huren Rheden

Bij MijnFlexPlek kun je terecht voor flexplekken, kantoor- en vergaderruimtes.  Wil je meer weten over de mogelijkheden, de tarieven of de ruimtes? Of wil je een werkplek huren Rheden? Neem dan hier contact met ons op en wellicht tot snel bij MijnFlexPlek!

MijnFlexPlek is onderdeel van EEGA Groep uit Deventer.

Flexwerken in Arnhem

Neem contact op

Fout: Contact formulier niet gevonden.