Zoek jij een werkplek waar je niet aan vast zit? Waar je gebruik van kunt gebruiken op de momenten dat jij dat wilt? Wil jij een werkplek huren Nijmegen of omgeving? Kom dan naar MijnFlexPlek in Velp! Al voor €3,95 (excl. btw) reserveer je een flexplek. Naast flexwerken is er ook de mogelijkheid om een kantoor- of vergaderruimte te huren. Direct meer weten hierover? Bijvoorbeeld over de tarieven of beschikbaarheid? Hieronder kun je geheel vrijblijvend contact met ons opnemen.

Werkplek huren in Velp

Binnen een klein half uur ben je met de auto al in Velp. Kom je liever met het openbaar vervoer vanuit Nijmegen? Ook dan zijn we erg goed te bereiken. Midden in het centrum van Velp vind je MijnFlexPlek. Een plek met flexplekken, kantoren en vergaderruimtes. Waar gastvrijheid en een gezellige sfeer centraal staan. Wil jij een werkplek huren Nijmegen of omgeving? Kom gerust eens bij ons langs voor een kop koffie en maak kennis met MijnFlexPlek!

De voordelen van MijnFlexPlek

Voordelen genoeg! Om te beginnen bevindt MijnFlexPlek zich in hartje Velp. Omringd voor winkels en horeca. Zin in een lekker broodje? Dan bevindt de bakker zich om de hoek. Krijg je klanten over de vloer? Dan kunnen we zelfs een uitgebreide lunch voor je regelen voor €11,- per persoon. Een fijne en goede service vinden we belangrijk. Om deze reden zijn koffie, thee, water en internet altijd bij de prijs inbegrepen. Ook om parkeerkosten hoef jij je geen zorgen te maken. Je parkeert immers gratis om de hoek! Met het openbaar vervoer zijn we erg goed te bereiken, dus geen lange reistijden. Uiteraard betaal je alleen wanneer je gebruikt maakt van een flexplek, kantoor of vergaderruimte.

Privacy tijdens jouw werk

Werken in een rustige omgeving: dat vinden we belangrijk. Je moet jouw werk zo goed mogelijk kunnen doen. Privacy staat dan ook hoog op onze lijst. Zo kun je bijvoorbeeld een flexplek voor jezelf huren of met een collega. Op zoek naar een kantoor? Deze bieden we aan voor 3 of 4 personen. Al onze kantoren zijn voorzien van een beamer, scherm, flipover en internet. Hoe je reserveert? Dat kan door even te mailen, bellen of WhatsAppen. Liever reserveren via de website? Dat doe je hier.

Werkplek huren Nijmegen

Ben jij op zoek naar de perfecte werkplek voor jou? Wil jij een werkplek huren Nijmegen? Kom dan naar MijnFlexPlek in Velp! We bieden vele mogelijkheden aan rondom werkplekken. Meer weten over de beschikbaarheid, tarieven of locatie? Neem gerust hieronder contact met ons op.

MijnFlexPlek is onderdeel van EEGA Groep uit Deventer.

Neem contact op

Fout: Contact formulier niet gevonden.