Ben jij op zoek naar een plek waar je ongestoord je werk kan doen? Een plek met een laagdrempelige sfeer? Wil jij een werkplek huren Duiven of in de omgeving van Duiven? Bij MijnFlexPlek zit je helemaal goed! Wij verhuren zowel kantoor- als vergaderruimtes in Velp. Reserveren doe je alleen wanneer je een werkplek wilt huren. Je betaalt alleen op het moment dat je er gebruik van maakt. Wil je meer informatie rondom de mogelijkheden of beschikbaarheid? Neem hieronder gerust contact met ons op!  

Een werkplek in hartje Velp

Midden in het centrum van Velp vind je MijnFlexPlek. Omringd met winkels, horeca en meer. Daarnaast rijd je binnen twee minuten op de A12 of de A348. Kom je met het openbaar vervoer? Dan is Velp heel goed te bereizen. Niet alleen ideaal voor jezelf, maar ook als je een afspraak hebt met klanten. Ook voor hun is het goed bereikbaar (én gratis parkeren). Wil jij een werkplek huren Duiven? We komen graag eens met je in contact!

Waarom kiezen voor MijnFlexPlek?

Een werkplek huren waar je alle vrijheid hebt. Dat heb je bij MijnFlexPlek. Je bepaalt zelf wanneer je gebruikmaakt van onze kantoor- of vergaderruimtes. Daarbij vinden we een laagdrempelige sfeer erg belangrijk. Koffie, thee, water en internet zijn daarom altijd bij de prijs inbegrepen. Daarnaast is het ook mogelijk om al voor €11,- een geheel verzorgde lunch aan te vragen. Wil jij een werkplek huren Duiven? Bij MijnFlexPlek is parkeren geheel gratis! Tot slot bevinden wij ons in het centrum van Velp: omringd met winkels en horeca.

Privacy bij MijnFlexPlek

Gestoord worden tijdens het werk: niets is zo vervelend. We vinden het dan ook belangrijk om jou voldoende privacy te bieden. Je kunt een werkplek huren Duiven voor een of meerdere personen. Zo bepaal je zelf of je alleen of met meerdere mensen in een ruimte werkt. Bij MijnFlexPlek zit je nergens aan vast. Je betaalt alleen wanneer je gebruik maakt van de ruimte. Dit heb je helemaal zelf in de hand.

Werkplek huren Duiven

Bij MijnFlexPlek bieden wij jou een werkplek met voldoende privacy. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden, de tarieven of de ruimtes? Neem dan hier contact met ons op en wellicht zien wij jou snel bij MijnFlexPlek!

MijnFlexPlek is onderdeel van EEGA Groep uit Deventer.

flexwerken in Velp

Neem contact op

Fout: Contact formulier niet gevonden.