Zoek jij een plek waar je ongestoord je gang kan gaan? Een plek met goede service, gratis parkeergelegenheid, goed bereikbaar met het openbaar vervoer én wat niet te veel geld kost? Wil jij een werkplek huren Brummen of omgeving? Dan is MijnFlexPlek in Velp dé oplossing! Wil je direct meer weten omtrent de mogelijkheden, tarieven of beschikbaarheid? Neem dan hieronder contact met ons op!

Werkplek huren bij MijnFlexPlek

Niet precies in Brummen, maar wel vlak naast Brummen vind je MijnFlexPlek in Velp. We bieden verschillende mogelijkheden als het gaat om werkplekken. Benieuwd welke ruimtes we aanbieden? Bekijk ze hier. Via de A348 rijd je zo naar Velp. Ook ben je zo op de A12. Kom je met het openbaar vervoer? Ook dan zijn we gemakkelijk te bereiken. Wil jij een werkplek huren Brummen? We geven je graag een rondleiding onder het genot van een kop koffie!

Hierom wil jij werken bij MijnFlexPlek

Er zijn meerdere redenen om bij MijnFlexPlek een werkplek te huren. Allereerst staat service bij ons voorop! Marian en Yvonne zorgen ervoor dat alles is (of wordt) geregeld. Koffie, thee, water en internet zit daarom altijd bij de prijs in. Bovendien kun je ook een uitgebreide lunch laten verzorgen. Ideaal wanneer je klanten over de vloer hebt! Haal je liever zelf een broodje, dan is de winkelstraat om de hoek. Ook over bereikbaarheid hoef jij je geen zorgen te maken. MijnFlexPlek is ook goed te bereiken met het openbaar vervoer. Kom gerust met de trein of bus. Liever met de auto? Dan kan je gratis parkeren rondom ons gebouw. Let op: in sommige zones is er een parkeerschijf nodig.

Ongestoord kunnen werken

Dat vinden we erg belangrijk! We beschikken over meerdere kantoor- en vergaderruimtes en willen dat iedereen ongestoord kan werken of vergaderen. Wil jij een werkplek voor jezelf huren? Dan kan! Ook bieden we kantoren aan voor 1 tot 3 personen. Al onze kantoren zijn voorzien van een beamer, scherm, flipover en internet. Hoe je reserveert? Dat kan door even te mailen, bellen of WhatsAppen. Liever reserveren via de website? Dat doe je hier.

Werkplek huren Brummen

Ben jij op zoek dé ideale werkplek? Kom dan naar MijnFlexPlek in Velp! We bieden vele mogelijkheden aan rondom werkplekken. Wil je meer weten over de mogelijkheden, tarieven of beschikbaarheid? Kortom, wil jij een werkplek huren Brummen of omgeving? Neem gerust hieronder contact met ons op.

MijnFlexPlek is onderdeel van EEGA Groep uit Deventer.

Neem contact op

Fout: Contact formulier niet gevonden.