Ben jij op zoek naar een plek waar je rustig kan werken? Wil jij een werkplek huren Arnhem of in de omgeving? Kom dan naar MijnFlexPlek in Velp! Al vanaf €3,30 (excl. BTW) huur je een flexplek bij ons. Ben je benieuwd naar de beschikbaarheid? Wil je meer weten rondom onze tarieven of wil je gewoon eens langskomen? Neem hieronder contact met ons op en we vertellen je alles over de mogelijkheden.

Werkplek huren bij MijnFlexPlek in Velp

Op 5 minuten afstand van Arnhem ligt MijnFlexPlek in Velp. We bieden verschillende mogelijkheden aan als het gaat om werkplekken. Benieuwd? Je bekijkt ze hier. Binnen enkele minuten rijd je op de A12 of de A348. Ook met het openbaar vervoer is MijnFlexPlek erg goed te bereiken: we bevinden ons midden in het centrum van Velp. Wil jij een werkplek huren Arnhem? Kom gerust eens langs voor een kop koffie!

Alle voordelen van MijnFlexPlek

Service vinden we enorm belangrijk. Marian en Yvonne zorgen ervoor dat alles is geregeld. Koffie, thee, water en internet zit altijd bij de prijs inbegrepen. Ook is het mogelijk om een lunch te laten verzorgen. Ideaal voor een afspraak met klanten! Ben je per ongelijk jouw lunch vergeten? Je loopt zo de winkelstraat (inclusief bakker) in. Kom jij met de auto? Dan kun je gratis parkeren. In sommige delen moet je een parkeerschijf neerleggen, maar ook daar kun je gratis parkeren. MijnFlexPlek is ook goed te bereiken met het openbaar vervoer.

Werken in een rustige omgeving

Bij MijnFlexPlek in Velp vinden we het belangrijk dat je op een rustige plek kan werken. Het hebben van genoeg privacy vinden we belangrijk. We beschikken over kantoor- én vergaderruimtes. Jij bepaalt dus zelf waar en wanneer je wilt werken. Wil jij een werkplek voor jezelf huren? Dan kan! Ook bieden we kantoren aan voor 1 tot 3 personen. Al onze kantoren zijn voorzien van een beamer, scherm, flipover en internet. Hoe je reserveert? Dat kan door even te mailen, bellen of WhatsAppen. Liever reserveren via de website? Dat doe je hier.

Werkplek huren Arnhem

Ben jij op zoek naar een ideale plek? Wil jij een werkplek huren Arnhem? Kom dan naar MijnFlexPlek in Velp! We bieden vele mogelijkheden aan rondom werkplekken. Wil je meer weten over de mogelijkheden? Neem gerust hieronder contact met ons op.

MijnFlexPlek is onderdeel van EEGA Groep uit Deventer.

Neem contact op

Fout: Contact formulier niet gevonden.