Werkplek huren bij MijnFlexPlek

MijnFlexPlek is de plek om een flexplek, kantoorruimte of vergaderruimte te huren. Ben je op zoek naar een fijne, kleine locatie waar jij je werk kan doen of vergaderingen kan organiseren? Dan is MijnFlexPlek de plek voor jou! Gelegen in het hart van Velp. We bieden modere faciliteiten en een uitstekende service.

MijnFlexPlek is onderdeel van EEGA Groep in Deventer. 

Vergaderruimte Velp

Vergaderen in hartje Velp: ideaal als je het ons vraagt! We bieden verschillende mogelijkheden als het gaat om werkplekken. Benieuwd welke ruimtes we aanbieden? Bekijk ze hier. Via de A348 rijd je zo naar Velp. Ook ben je zo op de A12. Kom je met het openbaar vervoer? Ook dan zijn we gemakkelijk te bereiken. Wil jij een vergaderruimte Velp huren? We geven je graag een rondleiding onder het genot van een kop koffie!

MijnFlexPlek: goed bereikbaar

We zeiden het hierboven al even, maar we zijn heel goed te bereiken. Vanaf de snelweg bereik je ons al binnen 5 minuten. Kom je met het openbaar vervoer? Dan zijn we vanuit Arnhem en Zutphen goed te bereizen. Het station van Velp is op slechts 10 minuten lopen. Daarnaast loop je vanaf hier zo het centrum in. Ideaal als je even buiten de deur wil lunchen!

Uitstekende service

Niet precies in Brummen, maar wel vlak naast Brummen vind je MijnFlexPlek in Velp. We bieden verschillende mogelijkheden als het gaat om werkplekken. Benieuwd welke ruimtes we aanbieden? Bekijk ze hier. Via de A348 rijd je zo naar Velp. Ook ben je zo op de A12. Kom je met het openbaar vervoer? Ook dan zijn we gemakkelijk te bereiken. Wil jij een werkplek huren Brummen? We geven je graag een rondleiding onder het genot van een kop koffie!
Vergaderruimte Velp