Wil jij een kantoortje huren in de omgeving van Velp? Dat kan bij MijnFlexPlek! We beschikken over verschillende ruimtes. Een klein of grote kantoorruimte, voor een korte of lange tijd. Precies zoals jij het in gedachten hebt. Daarnaast biedt MijnFlexPlek ook vergaderruimtes. Direct jouw wensen met ons bespreken? Neem dan hier contact met ons op!

MijnFlexPlek in Velp

Vergaderen, ondernemen, trainen of werken: iedereen moet dit kunnen volgens MijnFlexPlek. Onze locatie beschikt over flexplekken, vergaderruimtes en Office Exclusive: een eigen kantoor voor langere duur. Een kantoortje huren voor een korte óf lange termijn is dus geen enkel probleem. Ook zijn we onderdeel van EEGA Groep. We houden van een laagdrempelige sfeer, waardoor het voelt alsof je thuis aan het werk bent.

Voordelen van MijnFlexPlek

Onze vergaderlocatie beschikt over verschillende voordelen. Naast het thuisgevoel vinden we het belangrijk dat je ook van alle gemakken bent voorzien. Koffie, thee, water en internet zijn altijd bij de prijs inbegrepen. We kunnen dit eventueel uitbreiden met een uitgebreide lunch van de bakker (op aanvraag). MijnFlexPlek bevindt zich in het centrum van Velp en is omringd door horeca en winkels. Met het openbaar vervoer is onze locatie goed te bereiken. Kom je liever met de auto of fiets? Onze locatie beschikt over voldoende, gratis parkeergelegenheid. Je hoeft je dus geen zorgen te maken over parkeerkosten.

Vergaderruimtes

Naast flexplekken bieden we ook verschillende vergaderruimtes. Krijg je toch onverwachts bezoek van een klant of ben je op zoek naar een vergaderruimte voor meerdere personen? Ook dan zit je bij ons goed. We beschikken over vergaderruimtes voor 6 tot 12 personen. Deze zijn voorzien van een beamer, scherm, flipover én van internet. Daarnaast is het mogelijk om deze service uit te breiden met een ontvangst- en printservice. Een uitgebreide lunch van de bakker kunnen we ook regelen.

Kantoortje huren bij MijnFlexPlek

Neem contact op

Fout: Contact formulier niet gevonden.