Wil jij een kantoortje huren in Velp? Kom dan naar MijnFlexPlek! Bij ons zijn goede service én gezelligheid inbegrepen. We bieden flexwerkplekken aan voor maximaal 3 personen. Nu direct al een kantoor/flexwerkplek reserveren? Dat doe je hier!

Kantoortje huren in Velp

Bij MijnFlexPlek in het Gelderse Velp beschikken we over verschillende kantoorplekken. Dit noemen we ook wel flexwerkplekken. Deze zijn beschikbaar voor maximaal 3 personen. Een groot voordeel aan een kantoortje huren bij MijnFlexPlek? Je kunt bij ons per uur of per dagdeel flexwerken. Dit gebeurt allemaal op basis van beschikbare plekken in een afgesloten ruimte.

Bijzondere locatie

Waarom zou je een kantoortje huren in Velp? Te beginnen dat onze locatie erg inspirerend is. Dat is alleen maar voordelig wanneer je aan het werk bent. Daardoor haal je het meest uit jouw werkdag. Bovendien zitten wij op een ideale locatie: Velp is prima te bereiken vanaf plaatsen als Arnhem en Nijmegen. Je betaalt bij ons alleen niet de hoge prijzen die je in een grote stad betaalt. Onze locatie is niet alleen goed te bereiken met de auto, maar ook met de fiets of het openbaar vervoer. We zijn binnen zo’n 10 minuten lopend bereikbaar vanaf station Velp. Parkeren kan gratis in de straten voor en rondom MijnFlexPlek (op sommige plekken met parkeerschijf).

Over MijnFlexPlek

Neem contact op

Fout: Contact formulier niet gevonden.