Ben jij op zoek naar een werkplek waar je niet aan vastzit? Wil je een kantoortje huren in Rheden of omgeving? Dan zit je bij MijnFlexPlek in Velp helemaal goed! Je bepaalt zelf wanneer je komt én betaalt alleen op het moment dat je gebruik maakt van de werkplek. Ben je benieuwd naar de beschikbaarheid, de tarieven of wil je eens komen kijken? Neem contact met ons op via onderstaand contactformulier!   

MijnFlexPlek in Velp

MijnFlexPlek vind je midden in het centrum van Velp. Je bent binnen 2 minuten op de A12 en de A348. Ideaal dus! Kom je met het openbaar vervoer? Ook daarmee zijn we goed te bereiken. Niet alleen voor jou, maar ook voor jouw klanten. MijnFlexPlek beschikt over diverse flexplekken. Zo bieden we kantoor- en vergaderruimtes aan. Ook Office Exclusive (een kantoor voor langere termijn) is bij ons mogelijk. Kantoortje huren Rheden? Bij MijnFlexPlek ben je van harte welkom!

MijnFlexPlek is onderdeel van EEGA Groep uit Deventer.

Alle voordelen op een rijtje

Ben jij op zoek naar een flexibele werkplek? Bij MijnFlexPlek bieden we diverse voordelen. Onze tarieven zijn altijd inclusief koffie, thee, water én internet. Daarnaast is het mogelijk om een uitgebreide lunch aan te vragen. Die verzorgen we graag voor je! MijnFlexPlek bevindt zich in het centrum van Velp, waardoor het goed bereikbaar is. Zowel met de auto, de fiets als openbaar vervoer sta je binnen no-time bij ons op de stoep. Rondom MijnFlexPlek kun je gratis parkeren. Ook zijn er parkeervakken waar een blauwe parkeerschijf nodig is. Even een frisse neus halen? We bevinden ons tussen de winkels en horeca. Perfect dus!

Het thuisgevoel staat centraal

We vinden het belangrijk dat jij je thuisvoelt bij ons. We doen er dan ook alles aan om het naar wens te maken. Een laagdrempelige sfeer: dat is waar we voor staan.

Privacy mag niet ontbreken

MijnFlexPlek biedt voldoende privacy rondom de flexwerkplekken. Zo kan jij in alle rust jouw werk doen. Wil je graag een kantoortje huren met meerdere bureaus? Dat is mogelijk, want we bieden plekken aan voor één of meerdere personen. Zo is er voor elk wat wils! Bij MijnFlexPlek zit je nergens aan vast. Je betaalt alleen wanneer je gebruik maakt van de ruimte. Dit heb je uiteraard zelf in de hand!

Kantoortje huren Rheden

Neem contact op

Fout: Contact formulier niet gevonden.