Een werkplek waar je ongestoord je gang kan gaan: wie wil dat nou niet? Wil jij een kantoortje huren (Duiven)? Zoek vooral niet verder, want bij MijnFlexPlek in Velp hebben we een kantoorplek voor jou! We verhuren kantoor- en vergaderruimtes aan iedereen die op zoek is naar een werkplek. Je reserveert alleen voor de dagen wanneer je de ruimte nodig hebt. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden, de ruimtes, tarieven of naar ons team? Neem dan hier contact met ons op!

Een fantastische locatie midden in Velp

Onze locatie bevindt zich midden in Velp. Binnen twee minuten rijd je op de snelweg (A12 en A348) en ook met het openbaar vervoer is MijnFlexPlek goed te bereiken. Makkelijk dus als je een vergadering hebt met klanten. Wij beschikken over flexplekken, waaronder kantoor- en vergaderruimtes en Office Exclusive: een eigen kantoor voor de langere termijn. MijnFlexPlek is onderdeel van EEGA Groep uit Deventer. Kantoortje huren in de buurt van Duiven? Je bent van harte welkom bij MijnFlexPlek.

Voordelen MijnFlexPlek

Aan MijnFlexPlek zitten verschillende voordelen vast. Het creëren van een thuisgevoel staat centraal. Koffie, thee, water én internet zijn dan ook altijd bij de prijs inbegrepen. Zo kunnen we ook een uitgebreide lunch (op aanvraag) verzorgen. Daarbij ligt onze locatie erg centraal. Zowel met het openbaar vervoer als met de auto en met de fiets kun je ons gemakkelijk bereiken. Parkeerkosten hoef je niet te betalen, want MijnFlexPlek beschikt over voldoende gratis parkeerplaatsen. Even een ommetje maken? We bevinden ons tussen de winkels en horeca. Perfect dus!

Privacy mag niet ontbreken

Gestoord worden tijdens het werk: niets is zo vervelend. We vinden het dan ook belangrijk om jou voldoende privacy te bieden. Je kunt een kantoortje huren voor één of meerdere personen. Zo bepaal je zelf of je alleen of met meerdere mensen in een ruimte werkt. Bij MijnFlexPlek zit je nergens aan vast. Je betaalt alleen wanneer je gebruik maakt van de ruimte. Dit heb je uiteraard zelf in de hand!

Kantoortje huren Duiven

Neem contact op

Fout: Contact formulier niet gevonden.