Een eigen werkplek: dat zou fijn zijn! Waar je kan doen en laten wat je wilt, zonder dat iemand je stoort. Wil jij een kantoortje huren (Arnhem)? Zoek dan vooral niet verder, want bij MijnFlexPlek in Velp hebben we een kantoorplek voor jou! We verhuren kantoor- en vergaderruimtes aan iedereen die op zoek is naar een eigen plek mét privacy. Je bepaalt zelf wanneer je de ruimte gebruikt. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden, de ruimtes, tarieven of naar ons team? Neem dan direct contact met ons op en wellicht zien wij jou binnenkort hier aan het werk!

Werken in hartje Velp

Midden in het centrum van Velp en op een paar minuten afstand van Arnhem. Binnen twee minuten ben je op de snelweg (A12 en A348) en ook met het openbaar vervoer is MijnFlexPlek goed te bereiken. Eenvoudig voor een vergadering met klanten of als werklocatie! MijnFlexPlek (onderdeel van EEGA Groep uit Deventer) beschikt over flexplekken, waaronder kantoor- en vergaderruimtes en Office Exclusive: een eigen kantoor voor de langere termijn. Bij ons staat een laagdrempelige sfeer centraal. We vinden het immers belangrijk dat jij je thuisvoelt bij ons. Kantoortje huren in de buurt van Arnhem? Je bent van harte welkom bij MijnFlexPlek.

Kantoortje huren Arnhem: alle voordelen op een rijtje

Er komen veel voordelen om de hoek kijken wanneer je bij MijnFlexPlek een ruimte reserveert. Zo vinden we het enorm belangrijk dat jij je thuisvoelt. Het creëren van een thuisgevoel staat dan ook centraal. Koffie, thee, water én internet zijn dan ook altijd bij de prijs inbegrepen. Als extra service kunnen we, op aanvraag, een uitgebreide lunch verzorgen. Ideaal wanneer er klanten over de vloer komen. Zoals we hierboven al hebben beschreven is onze locatie eenvoudig te bereiken. Zowel met het openbaar vervoer als met de auto en zelfs met de fiets. Parkeerkosten hoef je niet te betalen, want MijnFlexPlek biedt over voldoende gratis parkeerplaatsen. Even een frisse neus halen? We bevinden ons tussen de winkels en horeca. Ideaal dus!

Kantoortje huren Arnhem

Neem contact op

Fout: Contact formulier niet gevonden.