Kantoorruimte per dag huren? Dan ben je bij MijnFlexPlek aan het juiste adres. Bij MijnFlexPlek kun je tegen een lage prijs een kantoorplek huren. We bieden verschillende kantoorruimtes aan. Direct een kantoorruimte per dag huren? Klik hier voor de mogelijkheden op dit gebied!

Flexplekken

In het centrum van Velp (Gelderland) hebben wij als MijnFlexPlek de beschikking over verschillende kantoorruimtes. Zo hebben we flexplekken te huur voor maximaal drie personen. Deze plekken kun je per uur of per dagdeel huren. Een flexwerkplek heeft de beschikking over een beamer, scherm, flipover en wifi. Daarnaast heb je ook recht op gratis koffie en thee. Bekijk wat een flexplek van ons daarnaast nog meer te bieden heeft.

Vergaderruimte

Flexplekken van MijnFlexPlek bieden goede service en gezelligheid. Bij een flexplek zit je nergens aan vast. Daarnaast gebruik je ‘m wanneer je wilt en betaal je alleen als je er gebruik van maakt. Zoek je liever een vergaderruimte? Op onze locatie hebben we ook de vergaderruimte 6 personen en de vergaderruimte 12 personen. Kortom: wanneer je een een kantoorruimte per dag wilt huren ben je bij MijnFlexPlek aan het juiste adres!

Kantoorruimte per dag huren goede tussenstap

Een kantoorplek huren is erg in trek. Dat geldt vooral voor kleine bedrijven (eenmanszaken). Zij kunnen dan op een professionele locatie klanten ontvangen. Daarnaast is thuiswerken ook niet voor iedereen een optie. Een eigen, vast kantoor is vaak alleen een stap te ver. Een flexplek is daarin een goede tussenstap. Vooral omdat je nergens aan vast zit als je besluit om een kantoorplek te huren bij MijnFlexPlek.