Heb je even geen ruimte tot jouw beschikking en wil je een kantoor huren voor een dag? Dan ben je bij MijnFlexPlek aan het juiste adres! Bij ons kan je kantoor- en vergaderruimtes huren. We bieden onze ruimtes aan voor korte en lange termijn. Ben je nieuwsgierig geworden en wil je meer informatie? Of wil je direct een kantoor huren voor een dag? Dat kan! Neem hier direct contact met ons op.

MijnFlexPlek in Velp

Vergaderen, ondernemen, trainen of werken: dat moet overal kunnen vindt MijnFlexPlek. Onze locatie beschikt over flexplekken, zoals kantoor- en vergaderruimtes of ga voor Office Exclusive: een eigen kantoor voor langere duur. Een kantoor huren voor een dag is dus geen enkel probleem. We houden van een laagdrempelige sfeer, waardoor het voelt alsof je thuis aan het werk bent. MijnFlexPlek is onderdeel van EEGA Groep. Bovendien ligt onze vestiging midden in het centrum van Velp.

Waarom MijnFlexPlek?

MijnFlexPlek beschikt over verschillende voordelen. Behalve het creëren van een thuisgevoel vinden we het belangrijk dat je ook van alle gemakken bent voorzien. Om die reden zijn koffie, thee, water en internet altijd bij de prijs inbegrepen. Eventueel kunnen we dit uitbreiden met een uitgebreide lunch van de bakker (op aanvraag). Onze locatie bevindt zich in het centrum van Velp en is daardoor omringd door winkels en horeca. Het openbaar vervoer is dan ook goed geregeld. Kom je liever met de auto of fiets? Dat is geen probleem! MijnFlexPlek beschikt over voldoende, gratis parkeergelegenheid. Parkeerkosten hoef je in ieder geval niet te betalen.

Kantoorruimtes

Werken in volledige privacy: dat is nog eens fijn! MijnFlexPlek beschikt over verschillende kantoorruimtes. Zo beschikken we over ruimtes voor één persoon, maar is het ook mogelijk om een kantoor te huren voor 2 tot 4 personen. Je zit nergens aan vast, gebruikt de kantoorruimte wanneer jij het wilt en betaalt alleen wanneer je er gebruik van maakt. Klinkt goed, toch?

MijnFlexPlek – kantoor huren voor een dag

Neem contact op

Fout: Contact formulier niet gevonden.