Ben je op zoek naar een ruimte om te kunnen werken of vergaderen? Bij MijnFlexPlek bieden we verschillende kantoorruimtes aan. Dat kan voor een korte, maar ook een lange periode zijn. We vinden het belangrijk dat jij je thuis voelt, maar wel met alle professionele attributen bij de hand. Om die reden vinden we gezelligheid en een goede service dan ook erg belangrijk. Direct een kantoorruimte huren of meer weten over de mogelijkheden? Neem dan hier contact met ons op!

MijnFlexPlek: de ideale kantoorgelegenheid

Onze locatie bevindt zich midden in het centrum van Velp. Bij MijnFlexPlek kun je terecht om te vergaderen, werken, ondernemen of te trainen. Onze locatie beschikt dan ook over flexplekken, zoals kantoor en vergaderruimtes of ga voor Office Exclusive: een eigen kantoor voor langere duur. Een kantoorruimte huren kan voor een ochtend zijn, maar ook voor vaste dagen. Daarnaast vinden we een laagdrempelige sfeer belangrijk, zodat het voelt alsof je thuis aan het werk bent. Ons bedrijf is onderdeel van EEGA Groep uit Deventer.

Daarom kies je voor MijnFlexPlek

Behalve het creëren van een thuisgevoel vinden we het belangrijk dat je ook van alle gemakken bent voorzien. Zo zijn koffie, thee, water en internet altijd bij de prijs inbegrepen. Heb je zin in een lekkere lunch voor jezelf of jouw klanten? Dan willen we dat op aanvraag met alle liefde verzorgen. MijnFlexPlek is omringd door horeca en winkels. Handig voor een snelle boodschap! Daarnaast is de ligging van onze locatie perfect als het gaat om openbaar vervoer. Kom je liever met de auto of fiets? Ook dat kan. MijnFlexPlek beschikt over voldoende, gratis parkeergelegenheid. Over parkeerkosten hoef je niet na te denken.

Kantoorruimtes

Werken in volledige privacy vinden we belangrijk bij MijnFlexPlek. We beschikken dan ook over verschillende kantoorruimtes. Er zijn ruimtes voor één persoon, maar ook voor 2 tot 4 personen. Je zit nergens aan vast, gebruikt de ruimte wanneer jij wilt en betaalt alleen wanneer je er gebruik van maakt.

Huur kantoorruimte bij MijnFlexPlek

flexwerken in Velp

Neem contact op

Fout: Contact formulier niet gevonden.