De generatie die, geleidelijk aan, vaker op de werkvloer te vinden is? Gen Z! Ofwel, de mensen die tussen 1996 en 2010 geboren zijn. Een deel van deze generatie zit nog op school en studeert én een deel is al begonnen aan zijn of haar carrière. De generatie is grotendeels opgegroeid met social media en is daarom niet vatbaar voor de traditionele marketinguitingen en vacatures. Maar hoe trek je dan wel de aandacht? En nog belangrijker, hoe zorg je dat ze op jouw werkvloer willen komen werken?

Wat is flexwerken?

Het woord flexwerken verklapt misschien al een beetje wat is het. Het is letterlijk flexibel werken op flexibele tijden en in flexibele werkomgevingen. Thuiswerken is wel iets anders dan flexwerken; bij flexwerken ga je vaak naar een ander kantoor of omgeving om te werken. Flexwerken kan in een eigen afgesloten ruimte of in een gemeenschappelijke flexomgeving.

Flexwerken Velp

Ben je een flexwerker en zoek je een plek waar je rustig kunt flexwerken? Dan ben je bij MijnFlexPlek in Velp (Gelderland) aan het juiste adres. Onze gastvrouwen Yvonne en Majorie staan klaar om je van perfecte service te voorzien.

Flexwerkplek huren in Velp

MijnFlexPlek in Velp beschikt over verschillende ruimtes waar je rustig kunt werken. Onze werkplekken, kantoren en vergaderruimtes zitten in het centrum van Velp. Er is voldoende mogelijkheid om (gratis) te parkeren.

Reserveer een flexwerkplek in Velp

Neem contact op

Fout: Contact formulier niet gevonden.