Flexwerken in Rheden? Flexwerken houdt in dat je flexibel werkt. Je kunt dan zelf je werktijden, werklocatie en werkduur bepalen. Je hebt als werknemer meer vrijheid om je werktijden in te delen op het moment dat het jou het beste uitkomt. Het kan zijn dat je iedere dag op een andere plek werkt of dat je bijvoorbeeld een halfjaar op dezelfde locatie werkt. Je kunt bij flexkantoren vaak kiezen of je voor een afgesloten ruimte gaat of dat je in een gemeenschappelijke flexomgeving werkt.

Goede service en gezelligheid

Bij MijnFlexPlek in Velp, nabij de omgeving van Rheden, staan we voor goede service en gezelligheid. Gastvrouwen Marjorie en Yvonne staan klaar om jou de beste service te bieden. Bij MijnFlexPlek in Velp is er genoeg mogelijkheid om (gratis) te parkeren. Je kunt gebruik maken van onbeperkt koffie, thee en water. En op aanvraag kun je genieten van een heerlijke lunch van de bakker.

Alle faciliteiten bij de hand

MijnFlexPlek in Velp heeft verschillende ruimtes beschikbaar waar jij heerlijk op je gemakt kunt werken, met alle professionele faciliteiten bij de hand. Omringd door professionals en een gemoedelijke sfeer.

Neem contact op

Een flexplek huren in de omgeving van Rheden? Neem contact met ons op, stuur gemakkelijk een berichtje via WhatsApp naar 06 45 75 42 73. Of reserveer in via de app. Je kunt de app vinden door te zoeken naar MijnFlexPlek in de Google Play Store en Apple App Store.

Neem contact op

Fout: Contact formulier niet gevonden.