Op zoek naar de ideale flexplek in de regio Arnhem? MijnFlexPlek in Velp biedt jou de perfecte oplossing. Of je nu een ondernemer, thuiswerker, zzp’er of gewoon iemand bent die behoefte heeft aan een flexibele werkruimte, wij hebben alles wat je nodig hebt! 

MijnFlexPlek Velp

MijnFlexPlek is dé bestemming voor flexwerkers in en rondom Arnhem. Wij begrijpen dat jouw werkplek meer moet zijn dan alleen een bureau; het moet inspirerend, comfortabel en praktisch zijn. Onze locatie in Velp, op slechts een steenworp afstand van Arnhem, biedt een moderne en professionele werkomgeving waar jij productief kunt zijn. 

Flexibiliteit

Wij begrijpen dat jouw werkritme kan variëren. Daarom bieden we flexibele strippenkaart mogelijkheden, zodat je kunt kiezen wat het beste bij jou past. Of je nu eenmalig een werkplek nodig hebt of op zoek bent naar een langdurige oplossing, wij hebben opties voor jou.

Voorzieningen

Onze flexplekken zijn uitgerust met moderne voorzieningen, waaronder gratis Wi-Fi, vergaderruimtes en een keuken met gratis koffie en thee. Daarnaast is het ook mogelijk om bij ons te lunchen. Kortom, alles wat je nodig hebt om jouw werkdag soepel te laten verlopen. 

Waarom kiezen voor MijnFlexPlek?

  • Gunstige locatie: Op korte afstand van Arnhem, bieden wij een handige en toegankelijke werkplek. Midden in het centrum van Velp, vlakbij het knooppunt Velperbroek en station Velp. Daarnaast zijn er tal van gratis parkeergelegenheden rondom ons pand.
  • Flexibiliteit: Onze diverse opties om een ruimte te reserveren passen zich aan jouw behoeften aan, of je nu parttime of fulltime wilt werken.
  • Professionele omgeving: Wij zorgen voor een professionele en inspirerende werkomgeving, zodat jij je kunt concentreren op jouw werk. 
  • Betaalbaarheid: Bij MijnFlexPlek krijg je waar voor je geld, zonder verborgen kosten.

Flexwerken in Arnhem

Klaar om te flexwerken in Arnhem? MijnFlexPlek in Velp staat voor je klaar. Neem contact met ons op en ontdek hoe wij jou kunnen helpen. 

Vind jouw perfecte flexplek bij MijnFlexPlek en maak van werken een plezierige en productieve ervaring! 

Flexwerken in Arnhem

Neem contact op

    Ik ga akkoord met de privacyverklaring en geef toestemming dat MijnFlexPlek contact met mij opneemt.