Flexwerken in de omgeving van Duiven doe je bij MijnFlexPlek in Velp. Vanaf Duiven ben je binnen ongeveer vijftien minuten op onze locatie aan Den Heuvel 64 in Velp. Direct een flexwerkplek reserveren? Klik dan hier!

Wat is een flexwerker?

Wat is een flexwerker? Een flexwerker is iemand die flexibel werkt. Dat betekent dat hij niet altijd op dezelfde locatie aan de slag is. Zo is het mogelijk dat een flexwerker twee dagen in de week in zijn eigen huis aan het werk is, terwijl hij de andere drie dagen een flexplek huurt. Een flexwerker is dus erg flexibel. Er zijn ook flexwerkers die om de zoveel weken van locatie veranderen. Iedereen heeft hierin zijn of haar eigen voorkeur(en).

Wat is flexwerken?

Flexwerken betekent dus eigenlijk dat je op verschillende locaties werkt. Vooral voor kleine ondernemingen en zzp’ers is dit een ideale vorm. Je hoeft tenslotte geen groot kantoorpand te huren. De kosten van flexplekken zijn relatief laag. Zo betaal je bij ons slechts €3,30 per uur p.p. om een flexplek te huren. Dit is inclusief onder meer koffie, thee, water, internet en parkeren. Kijk voor meer informatie op onze tarievenlijst.

MijnFlexPlek: laagdrempelig flexwerken

Laagdrempelig flexwerken, dat doe je bij MijnFlexPlek. Op onze locatie in Velp (Gelderland) ontvangen wij gasten uit de hele omgeving. Wij staan voor gastvrijheid, persoonlijkheid én gezelligheid. De koffie staat klaar!

Flexwerken doe je op onze locatie in Velp

Woon jij nu in de omgeving van Duiven en ben je op zoek naar een flexwerkplek op rijafstand? Deze bieden wij jou! Op onze locatie in Velp kun je verschillende flexplekken huren. Doe dit door een berichtje te sturen via 06 45 75 42 73 (WhatsApp) of reserveer jouw flexplek via onze app. Deze is te downloaden in zowel de Google Play Store als Apple App Store.

Neem contact op

Fout: Contact formulier niet gevonden.