Flexwerken Arnhem? Als flexwerker werk je vaak gewoon in loondienst, maar je werkt dan op basis van een andere contractvorm dan een contract voor een onbepaalde tijd. Vaak zie je dat veel zzp’ers ook gebruik maken van flexplekken. Dat komt omdat zij vaak alleen werken en daar niet een heel kantoor voor afhuren. Flexwerken is dan echt een uitkomst!

Wat betekent flexwerken?

Flexwerken betekent letterlijk flexibel werken op flexibele tijden en in flexibele werkomgevingen. Bij flexwerken heb je vaak een arbeidsovereenkomst waarin afspraken tussen de werkgever en werknemer zijn gemaakt over flexibele werktijden en werklocatie. Flexwerken kun je herkennen aan het ontbreken van een vast contract en vaste werkplek.

Waarom flexwerken in Arnhem?

Flexwerken bij MijnFlexPlek Velp, in de buurt van Arnhem, is erg laagdrempelig. Je zit bij ons niet aan contracten vast en we zijn erg flexibel. We maken gebruik van gebruikersovereenkomsten in plaats van contracten. Vooral voor mensen die net hun eigen bedrijf starten kan dit heel interessant zijn. Bij MijnFlexPlek hebben we verschillende ruimtes beschikbaar waardoor er altijd wel een ruimte aansluit bij jouw behoefte. Bij MijnFlexPlek kun je altijd binnen lopen, je hoeft niet een maand van tevoren al te reserveren.

Tarieven flexwerkplek Velp, op korte afstand van Arnhem

De tarieven voor een flexplek bij MijnFlexPlek starten vanaf €3,30 per uur p.p. voor een afgesloten kantoorruimte. Wil je liever een hele dag werken in een afgesloten kantoorruimte? Dat kan voor €25,00 per persoon. Je kunt gemakkelijk (gratis) parkeren vlakbij je flexplek en je mag onbeperkt gebruik maken van koffie, thee en water.

Flexwerken in Velp

Neem contact op

Fout: Contact formulier niet gevonden.