Wil jij zelf bepalen wanneer je wel of niet op kantoor bent? En alleen betalen op het moment dat je gebruik maakt van de ruimte? Oftewel: wil jij een flexibele werkplek huren Velp of in de omgeving? Bij MijnFlexPlek in Velp bepaal je het helemaal zelf. Ben je nieuwsgierig naar de mogelijkheden voor jou of wil je meer weten omtrent de tarieven? Wil je eens komen kijken? Neem dan contact met ons op via onderstaand contactformulier en wellicht tot snel bij MijnFlexPlek!

Werken in Velp

Je leest het goed: werken midden in het centrum van Velp. Bij MijnFlexPlek kan het! Binnen no time ben je op de A12 of de A348. Wil je even snel naar een grote stad? Dan is Arnhem om de hoek. Niet alleen met de auto, maar ook met de trein of bus is MijnFlexPlek goed te bereiken. Erg handig als je ook klanten verwacht. MijnFlexPlek biedt diverse mogelijkheden omtrent de werkplekken. Wil jij een flexibele werkplek huren in Velp? Kom dan eens langs bij MijnFlexPlek.

MijnFlexPlek is onderdeel van EEGA Groep uit Deventer.

Voel je thuis

Je thuis voelen: dat vinden we erg belangrijk. Om deze reden doen we er alles aan om het jou zo aangenaam mogelijk te maken. Zo zijn koffie, thee, water en internet áltijd bij de prijs inbegrepen. Daarnaast kun je  – voor een kleine meerprijs – dit uitbreiden met een verzorgde lunch. Wil jij jezelf iedere vrijdag trakteren op dat heerlijke broodje van de bakker? Perfect, die zit om de hoek! De winkelstraat loop je zo in. Bovendien kun je dichtbij parkeren. Er zijn meerdere parkeerplaatsen rondom het pand. Hier kun je gratis parkeren (soms met een blauwe parkeerschijf). MijnFlexPlek biedt veel verschillende voordelen. Waar wacht je nog op?

Genoeg privacy

Je werk kunnen doen op een plek waar je voldoende privacy hebt. Dat regelen we bij MijnFlexPlek. We hebben een divers aanbod van werkplekken. Naast werkplekken bieden we ook vergaderruimtes aan. Nodig je klanten uit? Gezellig! Werk je toch een hele dag alleen? Dan kun je een flexibele werkplek huren. We bieden diverse werkplekken aan voor 1 tot 3 personen. De vergaderruimtes variëren van 6 tot 12 personen. Uiteraard zijn de vergaderruimtes van een beamer, scherm, flipover en internet voorzien.

Flexibele werkplek huren Velp

Neem contact op

Fout: Contact formulier niet gevonden.