Ben jij op zoek naar een werkplek voor jezelf? Een plek waar je kan gaan en staan wanneer je wilt? Wil jij een flexibele werkplek huren Duiven of omgeving? Kom dan naar MijnFlexPlek in Velp! Dé locatie waar je zelf bepaalt wanneer je een werkplek huurt. Uiteraard betaal je alleen wanneer je gebruikmaakt van een ruimte bij ons. Wil je meer informatie omtrent de beschikbaarheid, tarieven of over de locatie? Neem dan direct contact met ons op en wellicht zien we jou binnenkort in Velp.

In het centrum van Velp

Werken in hartje Velp: dat kan bij MijnFlexPlek. Wij vinden namelijk dat iedereen een plek moet kunnen vinden om te werken, ondernemen of vergaderen. Coach jij of geef je trainingen? Ook daarvoor kan je bij ons terecht. MijnFlexPlek is goed te bereiken: binnen 5 minuten rijd je op de A12 of de A348. Wil je toch even naar Duiven? Binnen enkele minuten ben je er. Ook met de trein of bus is Velp goed te bereiken. Niet alleen voor jezelf is dit fijn, maar ook wanneer je klanten verwacht. Wil jij een flexibele werkplek huren Duiven? Kom dan naar MijnFlexPlek in Velp!

Flexibele werkplek huren Duiven: voor de laagste prijs

We vinden het belangrijk dat je van alle gemakken bent voorzien. Alsof je thuis aan het werk bent: dat is ons doel. Koffie, thee, water en internet zit dan ook altijd bij de prijs inbegrepen. Daarnaast is het ook mogelijk om gebruik te maken van een beamer en/of scherm. Uiteraard betaal je alleen wanneer je gebruikmaakt van een ruimte. Een flexibele werkplek huren in Duiven? Dat doe je om de hoek bij MijnFlexPlek in Velp.

Privacy genoeg

We vinden het belangrijk dat jij je werk kunt doen zonder daarbij gestoord te worden. Bij MijnFlexPlek bieden we dan ook voldoende privacy. We bieden diverse werkplekken aan. Daarnaast is het ook mogelijk om vergaderruimtes te huren. Nodig je klanten uit? Gezellig! Werk je toch een hele dag alleen? Dan kun je een flexibele werkplek huren. We bieden verschillende werkplekken aan voor 1 tot 3 personen. De vergaderruimtes variëren van 6 tot 12 personen. De vergaderruimtes zijn van een beamer, scherm, flipover en internet voorzien.

Flexibele werkplek huren Duiven

MijnFlexPlek ligt dan wel niet in Duiven, maar wel op enkele minuten van Duiven af! Er zijn vele voordelen en mogelijkheden. We kijken, op basis van jouw wensen, wat er bij jou past. Wil jij een flexibele werkplek huren in Duiven? Kies dan voor MijnFlexPlek in Velp. Wil je meer te weten komen over onze tarieven, locatie of de beschikbaarheid? Neem dan hier contact met ons op.

MijnFlexPlek is onderdeel van EEGA Groep uit Deventer.

Neem contact op

Fout: Contact formulier niet gevonden.