Wil jij een werkplek waar je kan gaan en staan waar je wilt? Wil jij een flexibele werkplek huren Arnhem of in de omgeving? Bij MijnFlexPlek in Velp bieden we je verschillende mogelijkheden. Zo betaal je alleen op het moment dat je gebruik maakt van onze werkplek. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden omtrent de beschikbaarheid of tarieven? Of wil je gewoon eens komen kijken? Neem dan contact met ons op en wellicht zien wij je snel bij MijnFlexPlek!

Jouw flexibele werkplek in Velp

Niet in Arnhem, maar wel op 5 minuten van Arnhem! MijnFlexPlek bevindt zich in het centrum van Velp. Binnen de kortste tijd ben je niet alleen in Arnhem, maar ook op de A12 en de A348. Niet alleen met de auto, maar ook met het openbaar vervoer zijn we goed te bereiken. Ideaal wanneer je een afspraak hebt met klanten. We bieden verschillende mogelijkheden aan als het gaat om flexibele werkplekken. Wil jij een flexibele werkplek huren in Arnhem? Kom gezellig langs voor een kop koffie!

MijnFlexPlek is onderdeel van EEGA Groep uit Deventer.

Alsof je thuis aan het werk bent

Werken bij MijnFlexPlek brengt verschillende voordelen met zich mee. We vinden het belangrijk om het thuisgevoel te creëren. Koffie, thee, water en internet zijn daarom áltijd bij de prijs inbegrepen. Voor een kleine meerprijs kan er een uitgebreide lunch geregeld worden. Ben je je lunch vergeten óf wil je graag een broodje van de bakker? Die zitten om de hoek! Je loopt namelijk zo de winkelstraat van Velp in. Daarnaast kun je dichtbij parkeren. Er bevinden zich vele parkeerplaatsen rondom MijnFlexPlek. Hier kun je gratis parkeren (soms met een blauwe parkeerschijf). Kortom: een flexibele werkplek inclusief vele voordelen! Wat wil je nog meer?

Privacy mag niet ontbreken

We vinden het belangrijk dat jij in alle rust jouw werk kan doen. Om deze reden bieden we verschillende soorten werkplekken aan. Zo bieden we kantoor- én vergaderruimtes. Jij kunt dus zelf bepalen met waar je wilt werken. Wil jij een kantoor voor jezelf huren? Dan kan! Liever een kantoor waar jij samen met een ander kunt werken? Ook dat is mogelijk. We bieden kantoorruimtes voor 1 tot 3 personen. Alle kantoren zijn voorzien van een beamer, scherm, flipover en internet.

Flexibele werkplek huren Arnhem

Neem contact op

Fout: Contact formulier niet gevonden.