Een flex kantoor huren: dat doe je niet zomaar, toch? Het moet een fijne ruimte en omgeving zijn om te kunnen werken of vergaderen. Het moet van alle belangrijke elementen zijn voorzien én het moet een thuisgevoel creëren. MijnFlexPlek biedt dat! We bieden verschillende soorten flexplekken, zoals kantoor- en vergaderruimtes. Benieuwd naar de mogelijkheden, tarieven of wil je direct reserveren? Neem dan hier contact met ons op.

De ideale locatie

MijnFlexPlek bevindt zich in het centrum van Velp, vlakbij Arnhem. Je kunt hier terecht om te werken of vergaderen. Ook zijn er ruimtes om trainingen te geven. We beschikken dan ook over flexplekken, zoals kantoor-, vergaderruimtes en Office Exclusive: een eigen kantoor voor langere duur. Een flex kantoor huren kan voor de korte, maar ook voor de lange termijn. Een laagdrempelige sfeer staat bij ons centraal. We vinden het desnoods belangrijk dat jij je thuis voelt.

Flex kantoor huren: de voordelen

Het creëren van een thuisgevoel staat bij MijnFlexPlek centraal. Om die reden zijn koffie, thee, water en internet dan ook altijd bij de prijs inbegrepen. Ook kunnen we, op aanvraag, een geheel verzorgde lunch regelen. Haal je liever zelf een broodje? Dat kan, want we zijn omringd met horeca en winkels. We zijn dan ook gemakkelijk te bereiken met het openbaar vervoer. Ook met de auto is MijnFlexPlek eenvoudig te bereiken. Je bent geen geld kwijt aan parkeerkosten, want we beschikken over voldoende gratis parkeergelegenheid.

Privacy staat centraal

Privacy vinden we erg belangrijk bij MijnFlexPlek. We beschikken dan ook over verschillende kantoorruimtes. Ben je op zoek naar een ruimte voor jezelf? Perfect. Daarnaast bieden we werkplekken aan voor 2 tot 4 personen. Bij MijnFlexPlek zit je nergens aan vast. Je bepaalt zelf wanneer je er gebruik van maakt. MijnFlexPlek is onderdeel van EEGA Groep uit Deventer.

Flex kantoor huren bij MijnFlexPlek

Neem contact op

Fout: Contact formulier niet gevonden.