We kunnen bijna niet meer zonder ze: flex kantoren. Een kantoor waar je gebruik van maakt wanneer jij dat wilt. Én je betaalt alleen wanneer je er gebruik van maakt. Ideaal dus! MijnFlexPlek in Velp ligt centraal gelegen en is daarom gemakkelijk te bereiken. Wil je meer informatie rondom flex kantoor huren Velp? Of wil je een rondleiding en/of meer weten over de beschikbaarheid en/of tarieven? Neem dan direct contact met ons op via onderstaand formulier!

Werken midden in Velp

Jij kan morgen nog in hartje Velp werken! MijnFlexPlek een centrale ligging, waardoor we gemakkelijk te bereiken zijn. Zowel met de fiets als met de auto én het openbaar vervoer kun je ons eenvoudig bereiken. De A12 en A348 bevinden zich op steenworp afstand. Dat is ideaal wanneer je klanten over de vloer verwacht. MijnFlexPlek biedt diverse mogelijkheden aan als het gaat om flex kantoren. Wil jij een flex kantoor huren Velp? Kom dan eens langs! We leiden je graag eens rond.

Flex kantoor huren Velp – de voordelen

Werk jij (nog) niet op een flex kantoor? Dan weet je niet wat je misloopt! Een flex kantoor huren Velp brengt namelijk meerdere voordelen met zich mee. Zo vinden wij het ten eerste belangrijk om een thuisgevoel te creëren. Daarom zijn koffie, thee, internet en water bij ons standaard bij de prijs inbegrepen. Verwacht jij klanten over de vloer? Dan is het mogelijk om bij ons een lunch te laten verzorgen. Ben je jouw brood vergeten? Of heb je gewoon zin in een lekker vers broodje? De bakker bevindt zich om de hoek. Ook loop zo de winkelstraat in. Over de parkeerplaatsen hoef jij je tot slot geen zorgen te maken. Er zijn er genoeg! Hier kun je gratis parkeren (eventueel met een blauwe parkeerschijf).

Voldoende privacy

We vinden het belangrijk dat jij jouw werk op een rustige plek kan doen. Privacy vinden we dan ook erg belangrijk. Naast onze flex kantoren beschikt MijnFlexPlek ook over vergaderruimtes. Heb je een overleg met klanten gepland staan? Dan kun je ook gemakkelijk gebruik maken van één van onze vergaderruimtes. Flex kantoren bieden we aan voor 1 tot 3 personen. Alle kantoren zijn voorzien van een beamer, scherm, flipover en internet. Hoe je reserveert? Dat kan door even te mailen, bellen of WhatsAppen. Liever via de website reserveren? Dan kan hier!

Flex kantoor huren Velp

Flex kantoren: we hebben diverse kantoren, variërend van klein tot groot, waar jij kunt werken. Ben jij op zoek naar een flex kantoor in Velp? We zouden het leuk als je eens langskomt voor een kop koffie. We leiden je graag rond. Ben je nieuwsgierig naar alle mogelijkheden omtrent de beschikbaarheid, tarieven of omgeving? Neem dan hier contact met ons op!

MijnFlexPlek is onderdeel van EEGA Groep uit Deventer.

Neem contact op

Fout: Contact formulier niet gevonden.