Inmiddels is het de normaalste zaak van de wereld: het hebben van een flex kantoor. Je reserveert de ruimte die jij nodig hebt et viola: jij beschikt voor die tijd over het kantoor. Natuurlijk moet het van alle belangrijke elementen zijn voorzien én het moet een thuisgevoel creëren. MijnFlexPlek in Velp biedt dat! We bieden diverse flexplekken, zoals kantoor- en vergaderruimtes. Benieuwd naar de mogelijkheden, tarieven of wil je direct reserveren? Wil jij een flex kantoor huren Rheden? Neem dan hier contact met ons op.

Over MijnFlexPlek

Om de hoek bij Rheden, midden in hartje Velp ligt MijnFlexPlek. Hier kun je werken, vergaderen en trainen met een goede service én gezelligheid. MijnFlexPlek beschikt over diverse flexplekken, zoals kantoor-, vergaderruimtes en Office Exclusive: een eigen kantoor voor langere duur. Een flex kantoor huren kan voor de korte of lange termijn. Bij ons zit je niet vast aan abonnementen. Je bepaalt helemaal zelf wanneer je een flex kantoor bij ons huurt. Ben jij net jouw eigen bedrijf gestart? Dan kan dit extra interessant zijn!

MijnFlexPlek: de voordelen

Het creëren van een thuisgevoel staat bij MijnFlexPlek centraal. Zo zijn koffie, thee, water en internet altijd bij de prijs inbegrepen. Krijg je klanten over de vloer en wil je een verzorgde lunch? Op aanvraag regelen wij dat voor je. Ook kun je bij ons om de hoek terecht voor een lekker broodje van de bakker. MijnFlexPlek is immers omringd met winkels en horeca. Om die reden zijn we dan ook gemakkelijk te bereiken met het openbaar vervoer. Kom je liever met de auto? Ook dat is geen probleem, want we beschikken over voldoende gratis parkeergelegenheid. Ideaal, toch?! Kortom: wil jij een flex kantoor huren Rheden of omgeving? Kom dan naar MijnFlexPlek in Velp.

MijnFlexPlek en privacy

Uiteraard moet jij jouw werk in alle rust kunnen uitvoeren. Privacy vinden we dan ook erg belangrijk binnen MijnFlexPlek. Om die reden beschikken we over diverse kantoor- en vergaderruimtes. Zo kun je een ruimte voor jezelf reserveren, maar bieden we ook werkplekken voor 2 tot 4 personen. Bij MijnFlexPlek reserveer je alleen wanneer je gebruik wilt maken van de ruimte. Je zit niet vast aan contracten, maar hebt het helemaal zelf in eigen hand!

Flex kantoor huren Rheden bij MijnFlexPlek

Gezelligheid én goede service: dat is waar MijnFlexPlek voor staat. Wil je eens langskomen om onze locatie te bekijken? Of wil je liever meer informatie rondom onze ruimtes of services? Laat ons hier weten wat jouw vraag is en we nemen zo snel mogelijk contact met je op. Wellicht zien we je snel bij MijnFlexPlek in Velp.

MijnFlexPlek is onderdeel van EEGA Groep uit Deventer.

Neem contact op

Fout: Contact formulier niet gevonden.