Een flex kantoor: je hoort het steeds vaker. Je kunt gaan en staan waar je wilt én betaalt alleen wanneer jij gebruik maakt van de ruimte. Bij MijnFlexPlek in Velp bieden we verschillende mogelijkheden als het gaat om flex kantoren! Wil jij een flex kantoor huren Arnhem of in de omgeving? MijnFlexPlek in Velp ligt centraal gelegen en is daarom gemakkelijk te bereiken. Meer informatie over onze flex kantoren? Wil je een rondleiding of meer weten over de beschikbaarheid en/of tarieven? Neem dan hier contact met ons op!

Jouw flex kantoor in Velp

Goed, MijnFlexPlek bevindt zich dan wel niet in Arnhem, maar wel in de buurt van Arnhem. We hebben een centrale ligging, waardoor we eenvoudig te bereiken zijn. Zowel met het openbaar vervoer, als met de auto en de fiets. Binnen no time sta je in Arnhem! Ook bevinden de A12 en de A348 zich op twee minuten afstand. Ideaal dus wanneer je ook klanten verwacht. We bieden verschillende mogelijkheden aan als het gaat om flex kantoren. Wil jij een flex kantoor huren Arnhem? Kom dan eens langs in Velp voor een kop koffie!

Flex kantoor huren Arnhem – alle voordelen op een rij

Een flex kantoor huren bij MijnFlexPlek brengt verschillende voordelen met zich mee. Het hebben van een thuisgevoel staat bij ons centraal. Daarom zijn koffie, thee, internet en water standaard bij de prijs inbegrepen. Krijg jij klanten over de vloer? Dan kunnen wij, voor een kleine meerprijs, een uitgebreide lunch regelen. Ook is de bakker om de hoek. Ideaal als je je lunch bent vergeten. Je loopt zo de winkelstraat in van Velp. Ook kun je dichtbij parkeren. Er bevinden zich meerdere parkeerplekken rondom ons gebouw. Hier kun je gratis parkeren (eventueel met een blauwe parkeerschijf). Genoeg voordelen dus!

Privacy voor iedereen

Om je werk goed te kunnen doen, is privacy erg belangrijk. Om deze reden bieden we meerdere soorten flex kantoren aan. We beschikken namelijk over kantoor- én vergaderruimtes. Jij bepaalt dus zelf waar en wanneer je wilt werken. Wil jij een flex kantoor voor jezelf huren? Dan kan! Liever een kantoor waar jij samen met een ander kunt werken? Dat is ook mogelijk. We bieden flex kantoren voor 1 tot 3 personen. Alle kantoren zijn voorzien van een beamer, scherm, flipover en internet. Hoe je reserveert? Dat kan door even te mailen, bellen of WhatsAppen. Ook via onze site is reserveren mogelijk. Dat doe je hier.

Flex kantoor huren Arnhem

Flex kantoren: we hebben ze in verschillende groottes. Ben jij op zoek naar een flex kantoor rondom Arnhem? MijnFlexPlek in Velp bevindt zich op enkele minuten van Arnhem af. Ben je nieuwsgierig naar alle mogelijkheden omtrent de beschikbaarheid, tarieven of omgeving? Neem dan hier contact met ons op!

MijnFlexPlek is onderdeel van EEGA Groep uit Deventer.

Neem contact op

Fout: Contact formulier niet gevonden.