Ben je op zoek naar een bijzondere vergaderlocatie in de omgeving van Westervoort? Kom dan vergaderen bij MijnFlexPlek! We bieden verschillende vergaderruimtes aan, variërend van 6 tot 12 personen. Bij MijnFlexPlek staat goede service én gezelligheid centraal. Direct een vergaderruimte reserveren? Klik dan hier!

Bijzondere vergaderlocatie

Iedereen moet kunnen vergaderen, ondernemen, trainen of (samen)werken. MijnFlexPlek is een bijzondere vergaderlocatie met een laagdrempelige sfeer. Naast vergaderruimtes bieden we ook werkplekken, kantoorruimtes en Office Exclusive: een eigen kantoor voor langere duur. Voor een bijzondere vergaderlocatie ben je bij ons aan het juiste adres.

Voordelen MijnFlexPlek

Wat zijn dan precies de voordelen van zo’n bijzondere vergaderlocatie? We horen je al denken! Allereerst vinden we het belangrijk dat jij je thuis voelt, met alle professionele faciliteiten om je heen. Koffie, thee, water en ook internet zijn altijd inbegrepen. Bovendien verzorgen we een uitgebreide lunch (op aanvraag). MijnFlexPlek ligt in het centrum van Velp en wordt tevens omringd door winkels en horeca. We zijn met de auto, fiets of het openbaar vervoer goed bereikbaar. Kom je met de auto? We beschikken over voldoende, gratis parkeergelegenheid.

Vergaderruimtes

MijnFlexPlek biedt vergaderruimtes voor 6 tot 12 personen. De vergaderruimtes beschikken over een beamer, scherm, flipover én internet. Koffie, thee, water en zoete lekkernijen zijn ook bij de prijs inbegrepen. Het is mogelijk om de service uit te breiden naar een ontvangst- en printservice. Ook een lunch van de bakker kan geregeld worden bij MijnFlexPlek. Parkeerkosten zijn er niet. Hierom hoef jij je dus niet druk te maken. Er is voldoende parkeergelegenheid rondom MijnFlexPlek.

Vergaderen bij MijnFlexPlek

Neem contact op

Fout: Contact formulier niet gevonden.