Wil jij op een bijzondere vergaderlocatie in de buurt van Rheden vergaderen? Dan ben je aan het juiste adres bij MijnFlexPlek in Velp (Gelderland). Onze gastvrouwen Yvonne en Majorie staan te popelen om jou te ontvangen. Wij bieden vergaderruimtes aan voor 6 tot 12 personen. Direct een vergaderruimte reserveren? Dat doe je hier!

Vergaderlocatie Rheden

Bij MijnFlexPlek in Velp beschikken we een bijzondere vergaderlocatie. We hebben verschillende vergaderruimtes beschikbaar voor 6 tot 12 personen. Onze professionele vergaderruimtes zijn comfortabel en je kunt er coronaproof vergaderen! Je hoeft niet bang te zijn dat je geen parkeerplek kunt vinden, je parkeert namelijk gemakkelijk om de hoek. Ook is het geen probleem als je je lunch bent vergeten, want er zitten genoeg eetgelegenheden in buurt om een lekkere lunch te halen. Maar onze gastvrouwen Yvonne en Majorie staan ook voor je klaar om een heerlijke lunch te serveren!

Inspirerende vergaderlocatie

Een inspirerende locatie kan veel bijdragen tijdens een vergadering, bijeenkomst, workshop of training. We zitten vlak bij het centrum van Arnhem maar je hebt niet de drukte en de hoge prijzen van de stad, daarom is onze vergaderlocatie in Velp zo bijzonder. Onze vergaderlocatie is goed bereikbaar zowel met de auto, fiets of het openbaar vervoer. Je kunt ons vinden tussen knooppunt Velperbroek en Station Velp. Te voet ben je binnen tien minuten vanaf Station Velp bij onze locatie. Parkeren kan gratis in de straten voor en rondom MijnFlexPlek (op sommige plekken met parkeerschijf).

Over MijnFlexPlek

Comfortabel vergaderen, met alle faciliteiten binnen hand bereik. Omringd door ondernemers en professionals in een gemoedelijke sfeer. Dat doe je bij MijnFlexPlek. Je kunt onbeperkt gebruik maken van koffie, thee én internet. Of jij nou met 6 of 12 personen komt vergaderen, dat is bij MijnFlexPlek geen probleem! Je wilt een vergaderruimte reserveren? Dat kan! Je kunt ons bellen op 026 840 49 23 of een mail sturen naar [email protected] voor een reservering. Uiteraard kan je ook gebruik maken van de reserveermodule op onze website, door te klikken op de knop ‘Reserveren’. Wil je even snel tussendoor checken of er een ruimte beschikbaar is? Stuur dan een berichtje via WhatsApp naar 06 45 75 42 73. We verwelkomen je graag!

Sinds kort hebben we ook onze eigen app, waarin je kunt reserveren! Zowel beschikbaar voor Android-telefoons als iPhones. Je kunt de app vinden door te zoeken naar MijnFlexPlek in de Google Play Store en Apple App Store. Andere vragen? Neem contact op!

Neem contact op

Fout: Contact formulier niet gevonden.