Op zoek naar een bijzondere vergaderlocatie in de buurt van Griesbeek? Kijk dan eens naar de mogelijkheden bij MijnFlexPlek in Velp! Wij bieden vergaderruimtes aan variërend van 6 tot 12 personen. Direct een vergaderruimte bij ons reserveren? Klik dan hier!

MijnFlexPlek

Wij vinden dat iedereen moet kunnen (samen)werken, vergaderen, ondernemen of trainen. MijnFlexPlek biedt jou een bijzondere vergaderlocatie met een goede sfeer. We bieden naast vergaderruimtes ook werkplekken en kantoorruimtes. Als extra service bieden we Office Exclusive: een eigen kantoor voor langere periode.

Persoonlijke service

Dat vinden we belangrijk! Je moet het gevoel hebben alsof je thuis bent, maar dan met alle professionele faciliteiten bij de hand. We bieden een gemoedelijke sfeer en persoonlijke service. Daarbij is het dan ook vanzelfsprekend dat koffie, thee, water en internet altijd zijn inbegrepen. Ben jij je lunch vergeten of wil je jezelf trakteren op iets extra’s? Ook dan kunnen wij een uitgebreide lunch verzorgen. MijnFlexPlek denkt graag met je mee. Liever vergaderen buiten kantoortijden om? Daar staan we ook voor open. Kortom, we doen alles voor een persoonlijke service!

Bijzondere vergaderlocatie midden in Velp

MijnFlexPlek bevindt zich midden in het centrum van Velp. Ons pand is omringd door verschillende winkels en horecagelegenheden. Zo heb je alles bij de hand! Kom je bovendien met de auto? Dan hoef jij je geen zorgen te maken over parkeerkosten. Rondom het pand van MijnFlexPlek kan je gratis parkeren. Ook met de fiets of met het openbaar vervoer zijn we goed te bereiken.

Vergaderlocatie voor 6 tot 12 personen

Met een kleine of grote groep vergaderen? Dat is bij ons geen enkel probleem! Onze bijzondere vergaderlocatie beschikt over verschillende vergaderruimtes. Reserveer je een vergaderruimte, dan is het volgende inbegrepen:

  • De vergaderruimte
  • Beamer, scherm, flipover en internet
  • Koffie, thee, water en zoete lekkernijen
  • Ontvangst- en printservice (in overleg)
  • Lunch van de bakker (op aanvraag)
  • Receptie en toiletten
  • Gratis parkeren

Ben jij op zoek naar een bijzondere vergaderlocatie voor 6 personen of voor 12 personen? Bekijk dan eens de mogelijkheden of neem contact met ons op. We denken graag met je mee!

Neem contact op

Fout: Contact formulier niet gevonden.