Toe aan een nieuwe werkplek of bedrijfsruimte? Een kantoor huren waar je alleen of bijvoorbeeld met meerdere mensen kunt werken en klanten kunt ontvangen? Onze bedrijfsruimte is per uur en evenzeer als dagdeel te huur. Of als Office Exclusive, waarbij je een langere periode beschikking hebt over een eigen kantoorruimte. Bekijk ons aanbod op de foto’s en in de virtuele tour hieronder.

Ruimte voor werk, overleg of ontvangst

Onze ruimtes zijn geschikt voor verschillende doeleindes waaronder overleg, projecten, ontvangst van klanten en zakenrelaties en vergaderen. Werk op flexibele basis in een kantoorruimte voor 1 tot 4 personen. De kantoren zijn daarnaast tevens geschikt voor wie liever privé werkt, zonder anderen om zich heen. Kom je vaker en wil je meer exclusiviteit? Overweeg dan ons Office Exclusive abonnement, inclusief onze Premium Service.

Neem een kijkje binnen: virtuele tour

Bedrijfsruimte te huur met goede service

Alle faciliteiten bij de hand. In de omgeving van Arnhem, op een gunstige locatie in het centrum in Velp. Met Office Exclusive krijg je de beschikking over een eigen bedrijfsruimte om vanuit te werken en te ontmoeten. Internet (wifi), koffie, thee en water zijn altijd inbegrepen. Net als een hartelijke ontvangst bij onze receptie. We regelen daarnaast graag een lekkere lunch voor je, als extra service.

Maandelijks opzegbaar

Het Office Exclusive abonnement is maandelijks opzegbaar. Je ontvangt een sleutel van je eigen werkruimte en de centrale toegang van ons pand. De ruimte mag ingericht worden naar eigen smaak. Met dit abonnement profiteer je bovendien van onze Premium Service. Zo is printen, kopiëren en scannen inbegrepen, inclusief 75 zwart/wit printjes en net als 25 kleurenprintjes per maand. Op onze vergaderruimtes geldt een korting en ook buiten kantooruren om heten we je van harte welkom.