Vergaderruimte MijnFlexPlek

Vergaderruimte MijnFlexPlek

Ben je op zoek naar een vergaderruimte? Dan ben je bij MijnFlexPlek in Velp aan het juiste adres! Je vindt hier niet alleen een fijne werkplek, maar ook een locatie die goed te bereiken is én met uitstekende service van de gastvrouwen. Vanaf de A12 en de A348 ben je binnen 5 minuten bij MijnFlexPlek.

Werkplek huren bij MijnFlexPlek

MijnFlexPlek is de plek om een flexplek, kantoorruimte of vergaderruimte te huren. Ben je op zoek naar een fijne, kleine locatie waar jij je werk kan doen of vergaderingen kan organiseren? Dan is MijnFlexPlek de plek voor jou! Gelegen in het hart van Velp. We bieden modere faciliteiten en een uitstekende service.

MijnFlexPlek is onderdeel van EEGA Groep in Deventer. 

Vergaderruimte in Velp

Vergaderen in hartje Velp: ideaal als je het ons vraagt! We bieden verschillende mogelijkheden als het gaat om werkplekken. Benieuwd welke ruimtes we aanbieden? Bekijk ze hier. Via de A348 rijd je zo naar Velp. Ook ben je zo op de A12. Kom je met het openbaar vervoer? Ook dan zijn we gemakkelijk te bereiken. Wil jij een vergaderruimte Velp huren? We geven je graag een rondleiding onder het genot van een kop koffie!

Kantoor voor de lange termijn huren?

Bij MijnFlexPlek bieden we de mogelijkheid om een kantoor voor de lange termijn te huren. Onze kantoren zijn tussen de 12 en 20 m2. Voor beschikbaarheid en tarieven, neem gerust vrijblijvend contact met ons op.

Vergaderruimte

Strippenkaarten voor flexwerkers

Wil jij vaker gebruikmaken van een flexplek? Kies dan voor één van onze strippenkaarten! Alle strippenkaarten zijn voor onbepaalde tijd geldig.

Strippenkaart
40 uur

145,-

3,63 per uur per persoon

Strippenkaart
80 uur

235,-

2,93 per uur per persoon

Strippenkaart
120 uur

285,-

2,38 per uur per persoon

MijnFlexPlek: goed bereikbaar

We zeiden het hierboven al even, maar we zijn heel goed te bereiken. Vanaf de snelweg bereik je ons al binnen 5 minuten. Kom je met het openbaar vervoer? Dan zijn we vanuit Arnhem en Zutphen goed te bereizen. Het station van Velp is op slechts 10 minuten lopen. Daarnaast loop je vanaf hier zo het centrum in. Ideaal als je even buiten de deur wil lunchen!

Uitstekende service

Niet precies in Brummen, maar wel vlak naast Brummen vind je MijnFlexPlek in Velp. We bieden verschillende mogelijkheden als het gaat om werkplekken. Via de A348 rijd je zo naar Velp. Ook ben je zo op de A12. Kom je met het openbaar vervoer? Ook dan zijn we gemakkelijk te bereiken. Wil jij een werkplek huren Brummen? We geven je graag een rondleiding onder het genot van een kop koffie!

Lunch: 11,- per persoon

(excl. 9% btw)

Het is bij MijnFlexPlek ook mogelijk om te lunchen. Een lunch kost bij ons slechts 11,- per persoon. Hiervoor krijg je vers belegde broodjes, diverse sappen, koffie en thee.

Reserveren

    We laten je, op basis van beschikbaarheid, zo snel mogelijk weten of je reservering definitief is.

    Velden met een * zijn verplicht