Op zoek naar een bijzondere vergaderruimte vlakbij Arnhem? Onze gastvrouwen Yvonne en Majorie staan voor je klaar, MijnFlexPlek is gevestigd in Velp, in de buurt van Arnhem. Wij hebben professionele vergaderruimtes tot ons beschikking waar jij comfortabel en coronaproof kunt vergaderen!

Bijzondere vergaderlocatie

Bij MijnFlexPlek in Velp beschikken we over een bijzondere vergaderlocatie. We hebben vergaderruimtes beschikbaar voor 6 tot 12 personen. Daarbovenop komt ook nog eens dat je bij ons makkelijk voor de deur kunt parkeren en om de hoek zitten verschillende eetgelegenheden waar je ‘s middags een lekkere lunch kunt halen. Maar onze gastvrouwen Yvonne en Majorie kunnen natuurlijk ook een heerlijke lunch voor je verzorgen.

Vergaderlocatie Velp

Een inspirerende locatie kan veel bijdragen tijdens een vergadering, bijeenkomst, workshop of training. Maar een locatie in een druk stadscentrum kan behoorlijk prijzig zijn. Daarom is onze vergaderlocatie in Velp zo bijzonder, we zitten vlak bij het centrum van Arnhem maar je hebt niet de drukte en de hoge prijzen van de stad. Onze vergaderlocatie is goed bereikbaar zowel met de auto, fiets of het openbaar vervoer. Je kunt ons vinden tussen knooppunt Velperbroek en Station Velp. We zijn binnen 10 minuten lopend bereikbaar vanaf Station Velp. Parkeren kan gratis in de straten voor en rondom MijnFlexPlek (op sommige plekken met parkeerschijf).

Coronaproof vergaderen

Onze vergaderlocatie is coronaproof en groot genoeg om afstand te kunnen houden. Hierdoor kun jij veilig en comfortabel vergaderen. Uiteraard is het advies van de Rijksoverheid nog steeds om zoveel mogelijk thuis te werken. Soms is het alleen nét praktischer om op locatie te vergaderen. Het meest recente advies van de Rijksoverheid schrijft voor dat er geen maximale groepsgrootte meer geldt. Je kunt dus met zoveel vergaderen als je wilt.

Vergaderingen in coronatijd zijn misschien iets anders dan we gewend zijn vergeleken met vergaderingen vóór corona. Houd hier rekening mee. Soms is dit even wennen, maar uiteindelijk gaat er niets boven vergaderen op locatie.

Reserveren

Je wilt een vergaderruimte reserveren? Dat kan! Je kunt ons bellen op 026 840 49 23 of een mail sturen naar info@mijnflexplek.nl voor een reservering. Uiteraard kan je ook gebruik maken van de reserveermodule op onze website, door te klikken op de knop ‘Reserveren’. Wil je even snel tussendoor checken of er een ruimte beschikbaar is? Stuur dan een berichtje via WhatsApp naar 06 45 75 42 73.

Sinds kort hebben we ook onze eigen app, waarin je kunt reserveren! Zowel beschikbaar voor Android-telefoons als iPhones. Je kunt de app vinden door te zoeken naar MijnFlexPlek in de Google Play Store en Apple App Store.

Neem contact op

Fout: Contact formulier niet gevonden.