Hoe doe je dat precies in deze tijd? Mag je wel fysiek vergaderen in coronatijd of toch niet? De maatregelen veranderen zo vaak, dat het er niet makkelijker op wordt. Bij MijnFlexPlek is vergaderen in coronatijd mogelijk. Flexplekken en vergaderingen voor kleine groepen kunnen gereserveerd worden. Direct een flexplek of vergaderruimte reserveren? Bekijk hier de mogelijkheden!  

Maatregelen in coronatijd

Ten eerste geldt er momenteel een duidelijk advies als het gaat om werk: blijf en werk zoveel mogelijk thuis. Kortom: toch de deur uit? Beperk dan je contacten en houd voldoende afstand. Kun je niet thuiswerken en moet je naar kantoor? Houd op het werk dan altijd 1,5 meter afstand. Deze regels gelden tot en met 14 januari 2022. Een overzicht van álle maatregelen vind je bijvoorbeeld hier.

Online vergaderen

Online vergaderen in coronatijd is ook zo gek nog niet. Zo maken Microsoft Teams en Zoom online vergaderen eenvoudig. Deze programma’s zorgen er desalniettemin voor dat je middels (video)bellen gemakkelijk kunt vergaderen met collega’s of klanten. Makkelijk toch? Je hoeft er niet eens de deur voor uit. Anderzijds kunnen we ons ook voorstellen dat je af en toe eens buitenshuis wilt werken. Bijvoorbeeld op een flexwerklocatie.

Fysiek vergaderen in coronatijd bij MijnFlexPlek

Bij MijnFlexPlek ben je aan het juiste adres als het gaat om fysiek vergaderen. Ten eerste bieden we afgeschermde werkplekken en maken extra schoon. Ons team vraagt daarnaast aan iedereen om rekening te houden met de maatregelen die landelijk gelden. Echter zijn alle vergaderingen bij MijnFlexPlek nog gewoon mogelijk.

Vergaderen in coronatijd

Neem contact op

Fout: Contact formulier niet gevonden.