Flexwerken in de omgeving van Westervoort doe je bij MijnFlexPlek in Velp. Vanaf Westervoort ben je binnen een mum van tijd op onze flexwerklocatie aan Den Heuvel 64. Nu direct al een flexwerkplek reserveren in de buurt van Westervoort? Klik hier!

Een flexwerker, wat is het?

Wat is een flexwerker eigenlijk? Kort gezegd: een flexwerker werkt flexibel. Deze persoon is locatieonafhankelijk. Als flexwerker ben je daardoor erg flexibel. Zo kun je bijvoorbeeld de ene helft van de week op locatie A werken, terwijl je de andere helft van de week op locatie B te vinden bent. Flexwerken komt vooral voor bij zzp’ers en kleine ondernemingen. Het is namelijk voordeliger om een flexplek te huren dan een heel kantoorpand.

Flexwerken? Dat doe je bij ons!

Ben jij op zoek naar een ruimte waar je kunt werken, vergaderen en klanten kunt ontvangen? Dan is een van onze flexwerkplekken wellicht wat voor jou! Wanneer je besluit om bij MijnFlexPlek te huren, zit je nergens aan vast én je betaalt alleen voor de flexplek als je er gebruik van maakt. Nog een bijkomend voordeel? Bij ons heb je onbeperkt toegang tot koffie, thee en water.

Slechts €3,30 per uur

Je betaalt bij MijnFlexPlek slechts €3,30 per uur p.p. om een plek te huren. Voor dat geld krijg je onder meer de gastvrijheid van onze gastvrouwen Yvonne en Majorie, uitstekende service en kun je laagdrempelig flexwerken. Net een eigen bedrijf gestart? Dan is onze locatie al helemaal geschikt om in een rustige omgeving de eerste stappen te zetten.

Reserveer nu

Zoek je een flexwerkplek op een steenworpafstand van Westervoort? Overweeg dan om eens bij ons langs te komen en de mogelijkheden te bekijken. De koffie staat altijd klaar. Ben je er al uit en wil je direct een reservering maken? Dat kan ook. Je doet dat via de reserveerknop of door een plek te reserveren in onze app. Deze is in de Google Play Store en Apple App Store te downloaden.

Neem contact op

Fout: Contact formulier niet gevonden.