Ben jij op zoek naar een ruimte voor jezelf? Een flex kantoor biedt dan uitkomst! Zoek jij een ruimte in de omgeving van Zutphen? Bij MijnFlexPlek in Velp bieden we verschillende soorten flexplekken, zoals kantoor- en vergaderruimtes. Benieuwd naar de mogelijkheden, tarieven of wil je direct reserveren? Flex kantoor huren Zutphen? Neem dan hier contact met ons op en wellicht werk jij binnenkort vanuit MijnFlexPlek.

De ideale locatie

MijnFlexPlek bevindt zich in het centrum van Velp, vlakbij Zutphen. Je kunt bij ons terecht om te werken of vergaderen. Daarnaast zijn er ruimtes beschikbaar om trainingen te geven. MijnFlexPlek beschikt over flexplekken, zoals kantoor-, vergaderruimtes en Office Exclusive: een eigen kantoor voor langere duur. Een flex kantoor huren Zutphen kan voor korte, maar ook voor de lange termijn. Een laagdrempelige sfeer staat bij ons centraal. We vinden het desnoods belangrijk dat jij je op je gemak voelt bij ons!

Alle voordelen van MijnFlexPlek

We vinden een laagdrempelige sfeer erg belangrijk binnen MijnFlexPlek. Om die reden zijn koffie, thee, water en internet dan ook altijd bij de prijs inbegrepen. Daarnaast kunnen we  – op aanvraag – een geheel verzorgde lunch regelen. Haal je liever zelf een broodje? Ook dat kan! De bakker, winkels en horeca zitten immers om de hoek. Daarnaast zijn we eenvoudig te bereiken met het openbaar vervoer. Ook met de auto is MijnFlexPlek gemakkelijk te bereiken. Aan parkeerkosten ben je geen geld kwijt, want we beschikken over voldoende gratis parkeergelegenheid.

Privacy staat centraal bij MijnFlexPlek

Naast een laagdrempelige sfeer vinden we privacy erg belangrijk. We beschikken dan ook over verschillende (soorten) kantoorruimtes. Ben je op zoek naar een ruimte voor jezelf? Dat is geen enkel probleem. We beschikken over voldoende kantoorruimtes voor één persoon. Daarnaast bieden we werkplekken aan voor 2 tot 4 personen. Bij MijnFlexPlek zit je nergens aan vast. Je bepaalt zelf wanneer je gebruik maakt van een ruimte.

Flex kantoor huren Zutphen

Bij MijnFlexPlek staat een gezellige sfeer centraal. We vinden het erg belangrijk dat je alles bij de hand hebt. Een flex kantoor huren Zutphen? Of wil je liever meer informatie rondom onze ruimtes of services? Kom naar MijnFlexPlek in Velp! Laat ons hier weten wat jouw vraag is en we nemen zo snel mogelijk contact met je op. Wellicht zien we je snel bij MijnFlexPlek in het centrum van Velp.

MijnFlexPlek is onderdeel van EEGA Groep uit Deventer.

Neem contact op

Fout: Contact formulier niet gevonden.