Zoek jij een bijzondere vergaderlocatie in Velp (Gelderland)? Kom dan naar MijnFlexPlek! Bij ons zijn goede service én gezelligheid inbegrepen. We bieden vergaderruimtes voor 6 en 12 personen. Direct een vergaderruimte reserveren? Dat doe je hier!

Vergaderlocatie Velp

Bij MijnFlexPlek in het Gelderse Velp beschikken we over een bijzondere vergaderlocatie. We hebben vergaderruimtes beschikbaar voor 6 en 12 personen. Een groot voordeel aan een vergaderruimte huren bij MijnFlexPlek? Je kunt bij ons om de hoek parkeren en in de omgeving zitten diverse eetgelegenheden. Geen zin om het pand te verlaten? Onze gastvrouwen kunnen ook een heerlijke lunch voor je klaarmaken!

Bijzondere locatie

Wat maakt onze vergaderlocatie een bijzondere vergaderlocatie? Te beginnen dat onze locatie erg inspirerend is. Dat is alleen maar voordelig wanneer je aan het vergaderen bent. Daardoor haal je het meest uit de vergadering. Bovendien zitten wij op een ideale locatie: Velp is prima te bereiken vanaf plaatsen als Arnhem en Nijmegen. Je betaalt bij ons alleen niet de hoge prijzen die je in een grote stad betaalt. Onze locatie is niet alleen goed te bereiken met de auto, maar ook met de fiets of het openbaar vervoer. We zijn binnen 10 minuten lopend bereikbaar vanaf Station Velp. Parkeren kan gratis in de straten voor en rondom MijnFlexPlek (op sommige plekken met parkeerschijf).

Over MijnFlexPlek

Neem contact op

Fout: Contact formulier niet gevonden.