Op zoek naar een bijzondere vergaderlocatie in de buurt van Duiven? Kom vergaderen bij MijnFlexPlek in Velp (Gelderland). Wij bieden vergaderruimtes aan voor 6 tot 12 personen. Direct een ruimte reserveren? Dat doe je hier!

Vergaderlocatie Duiven

MijnFlexPlek in Velp beschikt we een bijzondere vergaderlocatie. We hebben verschillende vergaderruimten beschikbaar voor 6 tot 12 mensen. Groot voordeel aan een vergaderruimte huren bij MijnFlexPlek? Je parkeert om de hoek en rond MijnFlexPlek zitten voldoende eetgelegenheden. Blijf je liever in het pand? Onze gastvrouwen Yvonne en Majorie staan voor je klaar om een heerlijke lunch te serveren!

Onze bijzondere locatie

Wat maakt onze vergaderlocatie in Velp nou een bijzondere vergaderlocatie? Ten eerste is onze locatie erg inspirerend. Dat werkt alleen maar motiverend wanneer je aan het vergaderen bent. Je haalt het beste uit de vergadering. Daarnaast zitten wij op een uitstekende locatie. Velp is goed te bereiken vanaf plaatsen als Duiven, Arnhem en Nijmegen. Je betaalt bij ons daarentegen niet de hoge prijzen die je in een grote stad wél zou betalen. Parkeren kan gratis in de straten rond MijnFlexPlek. Op sommige parkeerplekken is een parkeerschijf wel verplicht. MijnFlexPlek ligt bovendien op loopafstand van station Velp.

Over MijnFlexPlek

Neem contact op

Fout: Contact formulier niet gevonden.